Blodskifte

Lite komiskt att samma bild som prydde inlägget om hur jag lyckats med målen för 2016, också finns med när jag ska prata om målen för 2017… 🙂

Hur konstigt det än kan verka har jag ett mål när det gäller Blodskifte även 2017. Under 2016 kom den som e-bok, men för 2017 vill jag också publicera den som tryckt bok. Planen är att den ska komma ut någon gång under våren. Därför håller jag på att sammanställa underlaget för layouten just nu.

Nästa mål handlar om en faktabok. Tanken är att en bok om test av IT system ska komma ut till hösten. Den är på god väg. I går hade jag ett avstämningsmöte med min förläggare och vi konstaterade att vi ligger på plan… 🙂

I är också tanken att andra boken i serien om Gallus, d.v.s. ”Gallus brinner”, ska komma ut som e-bok. Den finns i ett första utkast och är just nu hos första omgången testläsare. Det ska bli spännande att se vad hon tycker. Det är alltid lite nervöst med de första kommentarerna.

Sist men inte minst, har jag tänk att få ut en helt ny urban fantasy serie. Tanken är att jag inte publicerar någon av böckerna i serien förrän jag har de tre första böckerna klara. Vi får se om jag lyckas hålla det… 🙂 En teasernovell är skriven och första boken är planerad, men jag har inte börjat skriva ännu. Det är väl inte helt klart att jag kommer att klara av det målet.

Så ovanstående är mina bokmål. Utöver det vill jag få med en novell i någon tidning eller antologi under året.

Vad är dina mål för året?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *