Andra världar

Nu är det snart dags för Andra världars bokmässa. Det är tredje gången som bokmässan hålls och jag har varit med samtliga tillfällen tidigare och kommer att vara med i år igen… 🙂

Sommarspecialen av bokmässan Andra Världar äger rum under den årliga Berättarfestivalen i Ljungby och arrangeras i samarbete med Sagomuseet. Lördagen den 13/6 samlas fantasy-, scifi- och skräckförfattare samt andra utställare på Garvarens innetorg.

Förutom att ställa ut och sälja mina böcker samt den nyutkomna antologin 13 svarta sagor så kommer jag också att inta scenen någon gång mellan kl. 14.35 och 15.30. Exakt tid vet jag inte ännu. Däremot vet jag vad jag kommer att prata om… 🙂 Det blir ”Fidesko och Sticke – karaktärer i ungdomsfantasyn Attentaten i Gallus”.

Det ska bli spännande att delta i bokmässan och den årliga Berättarfestivalen. 🙂

Hoppas vi ses! 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *