Hoppa, så fångar jag
”Hoppa, så fångar jag” kommer ut 1 december

Det var ett bra tag sedan som jag skrev på bloggen och det kommer nog att vara sporadiska inlägg framöver också. Det är mycket på jobbet och många skrivprojekt som jag slutför. Den senaste tiden har jag jobbat mycket med ”Hoppa, så fångar jag”. Nu har den kommit så långt att det bara återstår korrekturläsning. Den kommer ut 1 december och om du har recenserat del 1 (Kedjor känns bara när du rör dig) eller del 2 (Det är inte så lätt som du tror) i Diligentiaserien har du möjlighet att få en så kallad Advanced Reader’s Copy, m.a.o. en tidig version. Maila i så fall till förlaget (info @ ordspiran . se) och skicka med en länk till din recension.

Vi hörs framöver! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *