Ödeland
Nya omslaget till Ödeland

Förra året kom jag ut med min novellsamling Ödeland som e-bok. Den innehåller noveller som på ena eller andra sättet diskuterar utanförskap och de spänner sig över flera olika genrer som litterära, deckare, skräck, fantasy och science fiction. Den har fått väldigt bra kritik.

Kim Kimselius skrev exempelvis:

Ödeland av Eva Holmquist är en bok som fångade mig från första meningen och jag sträckläste boken. Den gick helt enkelt inte att lägga den ifrån sig.
Eva har förmåga att fånga läsaren, att skildra miljöer och personer så att det känns trovärdigt. Det här är första boken jag läser av Eva Holmquist, men det är verkligen inte den sista, för nu vill jag läsa ALLT författaren har skrivit!
Läs boken!

Farbror Atlas skrev:

”Ödeland” består av tio noveller, alla med intressanta infallsvinklar och händelseförlopp. Holmquist blandar tidsresor med livet efter döden och andra extraordinära berättelser. Det är välskrivet och tankeväckande.

Även om den som sagt fått väldigt bra kritik säljer den inte extremt bra. Den har främst sålts eller lånats den första tiden efter att den kom ut. Nu är den smått bortglömd. Jag misstänker därför att omslaget inte är tillräckligt lockande. Vi får se om förändringen kommer göra någon skillnad.

Den fantastiskt duktiga illustratören som gjort omslaget är Andreas Raninger. Du hittar fler av hans bilder här.

Vad tycker du om nya omslaget?

E-boken kan köpas via de flesta nätbokhandlar. Du hittar den bl.a. hos:

Bokus

Amazon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *