Skärmavbild 2015-07-07 kl. 15.48.17

Just nu pågår intensivt arbete med redigering av ”Hoppa, så fångar jag” – tredje och avslutande delen i Diligentiatrilogin. Jag gör ganska omfattande ändringar efter första omgången av provläsare eftersom jag ville öka konfliktnivån i början (och provläsarna höll med). Det innebär att Mela får en mycket större roll, vilket blir bra för helheten av serien. Den stora strukturella förändringen har jag kommit mer än halvvägs med sedan är det några detaljfrågor som ska kollas upp och ev justeras. Därefter är det beskrivningar som ska läggas till. Förhoppningsvis är jag klar i slutet av juli för nästa omgång provläsning. Tyvärr innebär det också att jag inte kommer att vara lika flitig här på bloggen, eftersom jag behöver prioritera redigeringen.

Det känns bra att snart vara i mål med serien. Det är många som läst de första två delarna som otåligt väntat på den sista delen. Nackdelen med att skriva många olika serier samtidigt är att det blir längre mellan delarna…

Vad gör du nu under sommaren? Har semestern kommit ännu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *