Placering bokmässa 2015 detalj

Nu är det klart vilken monter som du kan hitta mig under bokmässan i Göteborg. Det blir i monter B04:73. Jag kommer att dela monter med Grim förlag och Glimmergumman i år. Det kommer att blir ett gediget monterprogram som du kan lyssna på i montern. När det är klart lägger jag upp det här på bloggen.

Det är andra gången jag deltar som utställare. Första gången var 2012 tillsammans med Egenutgivarna. På min förra blogg skrev jag om erfarenheterna av bomässan 2012 här.

Den här gången har jag betydligt fler titlar med mig. Det blir troligen fyra böcker: Kedjor känns bara när du rör dig, Det är inte så lätt som du tror, Förlora för att vinna och Attentaten i Gallus. Sen kan du naturligtvis köpa mina e-böcker och e-noveller.

Det ska bli väldigt spännande! 🙂

Har du tänkt åka i år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *