Hoppa, så fångar jag
”Hoppa, så fångar jag” kommer ut i höst

Nu börjar planerna klarna för tredje och avslutande delen i Diligentiaserien. 🙂

”Hoppa, så fångar jag” kommer att komma ut som e-bok någon gång i höst. Den tryckta boken kommer några månader senare. Exakt datum för e-boken är ännu inte bestämd. Det hänger på hur snabbt redigeringsarbetet går.

När besättningen på Ignotus äntligen kommer fram till Alpha Centauri är inget som de förväntar sig. De anländer några få månader efter rymdskeppet Diligentia trots att de avreste från Jorden tvåhundra år efter Diligentia. Besättningen på Ignotus hamnar mitt i en konflikt som inte bara hotar besättningen från Diligentia utan även Ignotus. Ska de hinna lösa situationen innan allt är försent?

Tredje och avslutande delen i serien om ungdomarna ombord på rymdskeppet Diligentia.

Kedjor känns bara när du rör dig (Diligentia del 1) – Följ Lola och hennes vänners kamp för frihet ombord på rymdskeppet Diligentia.

Det är inte så lätt som du tror (Diligentia del 2) – Det är inte alla som delar Melas dröm om en bättre värld och snart blir konflikten en strid på liv och död.

Om du är nyfiken på sista delen så kommer det finns möjlighet att få en förutgåva av e-boken. Det enda som krävs är att du har recenserat någon av böckerna i serien. Maila förlaget, be om en förutgåva och skicka med en länk till din recension av ”Kedjor känns bara när du rör dig” eller ”Det är inte så lätt som du tror”.

Det är spännande att slutet på serien närmar sig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *