GodisAV2015

Nu börjar bokmässan Andra världar i Ljungby närma sig med stormsteg. Den äger rum i samband med Berättarfestivalen i Ljungby. I dag fixade jag godiset som du kan få smaka på om du passerat mitt bokbord… 😉

Som du kanske gissar så älskar jag lakrits så det är det som det kommer att bjudas på.

Tiden för min presentation är också klar. Jag kommer att berätta om Fidesko och Sticke – två av huvudpersonerna i Attentaten i Gallus – på scenen klockan 14.35.

Jag har också blivit intervjuad av Nathalie Sjögren med anledning av bokmässan.

”Nu är det bara några dagar kvar innan årets bokmässa startar! Andra Världar den 13 juni i Ljungby under självaste Berättarfestivalen. Jag fortsätter min serie av intervjuer och den här gången är det Eva Holmquist som får frågorna. Hon har bl.a. skrivit böckerna Kedjor känns bara när du rör dig, Attentaten i Gallius och novellesamlingen Ödeland. Hon har även skrivit novellen ”Keep fighting until the Machines fall asleep” på engelska samt ”Att dö väl tillsammans” med Oskar Källner.
Var får du inspiration från dina berättelser?
Inspirationen kommer både från saker som jag upplever själv, hör om och läser om. Exempelvis kom inspirationen till min novell Beslutet från en händelse som min svärfar berättade om att han upplevt och reality TV från sjukhus och ambulanssjukvård. Ett annat exempel är min bok Kedjor känns bara när du rör dig som inspirerades av ett faktaprogram om rymdresor till andra stjärnor.

 

Du hittar hela intervjun här.

Det ska bli väldigt kul att träffa alla som deltar i bokmässan antingen som utställare eller besökare. Jag hoppas att jag får se just dig där… 🙂

Vi ses! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *