cropped-hoppa_omslag_cmyk.jpg

Känner mig väldigt glad och belåten för nu har jag äntligen fått klart första utkastet av ”Hoppa, så fångar jag”… 🙂

Det är tredje och avslutande delen av Diligentia-serien och det är många som frågar efter den. Den har känts svår att skriva, eftersom det är så mycket från de andra böckerna som jag behöver knyta ihop. Samtidigt kan jag inte visa vad som händer alla personer som haft någon roll i böckerna. Vissa personers resa får helt enkelt sluta i en tidigare bok. I annat fall hade den blivit alldeles för lång. Nu känns det i vilket fall som jag fått ihop det på ett bra sätt och tråden kring svårigheten med förändringar sys ihop. Du kan också läsa denna precis som tidigare fristående om du vill, vilket också har varit något jag fått jobba hårt med. Sen återstår mycket arbete. Den ska redigeras ett antal gånger innan provläsare ska få sätta tänderna i den, men nu finns i alla fall en berättelse på pränt från början till slut… 🙂

Har du läst ”Kedjor känns bara när du rör dig” eller ”Det är inte så lätt som du tror”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *