affisch del 2 (blå)

Nu på onsdag (8 april) blir det nästa tillfälle av vår litterära afterwork! 🙂

Den här gången kommer det att handla om marknadsföring. Jag, Gabriella Poopuu Kjeilen och Malin K Eriksson kommer att prata om våra mål och strategier. Det är ett enormt stort område så vi kommer knappast att hinna prata om alla aspekter, men det kommer att bli många exempel på hur vi gör och resonerar som kan ge nya infallsvinklar. Jag kommer också prata om marknadsföringstrattar; Vad det är och hur jag bygger upp dem. Det kommer också att finnas möjlighet att köpa signerade exemplar av våra böcker. Om du är nyfiken på tre författares tips och trix kring marknadsföring så kom förbi. Inträdet är gratis. 🙂

Den litterära afterworken om marknadsföring äger rum klockan 18 onsdagen 8 april på Jönköpings stadscafé. Välkommen! 🙂

Har du tänkt dyka upp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *