IMG_0790

Vinn ett signerat exemplar av ”Attentaten i Gallus”!

”Attentaten i Gallus” har av en tioårig läsare liknats vid Gregor-böckerna av Suzanne Collins och är första delen i en ny serie som utspelar sig i Gallus, riket där det bevingade folket gallus, rövare och människor lever. En fantasy om vikten att förstå det förflutna för att kunna agera i nuet.

För att vinna behöver du:

 • Skriva om tävlingen på din blogg, Facebook eller twitter och länka till inlägget i en kommentar till det här inlägget
 • Motivera varför just du ska vinna boken i en kommentar till det här inlägget

Bäst motivering vinner… 😉

Tävlingen pågår t.o.m. 28 februari. Vinnare utses 1 mars.

För att kunna komma i kontakt med vinnaren behöver jag din mailadress. Du kan skicka den till eva . holmquist @ ordspiran.se

Lycka till! 🙂

2 kommentarer

 • Madde

  Har länkat till tävlingen på fb: https://www.facebook.com/madeleine.pehrson?fref=nf&pnref=story
  samt skrivit om den på min blogg:
  http://maddemamman.blogspot.se/2015_02_01_archive.html#8370369846277796672

  Jag har en 10 årig, snart 11 årig, son som har haft svårt att knäcka läskoden. Detta har gjort att läsning varit ett nödvändigt ont, så att läsa en bok bara för nöjes skull har inte funnits på hans världskarta. Detta till min stora sorg eftersom jag själv var en bokslukare av stora mått, framförallt under mellan och högstadiet, men även senare.
  Jag har förlikat mig med detta faktum och insett att han aldrig kommer att sluka böcker på samma sätt som mig, prioritet har snarare varit att han ska kunna läsa för vardagsbehov och klara skolan. Att han har läsförståelse fick vi bekräftat på de nationella provet i svenska förra året då han fick i princip alla rätt, men han hade utnyttjat tiden till max.
  I höstas fick han börja gå hos en special-pedagog och i november fick han ett läshjälpmedel som han kan använda på våran iPad, och då hände något: han fick läslust! Han kanske inte läser bättre än han gjorde innan, men helt plötsligt fick han tillgång till denna stora skatt som böcker innebär. Han ligger och läser alldeles för länge på kvällarna, och det är knappt man har hjärta att säga åt honom att det är dags att sluta för att sova. Han har även varit på biblioteket och skaffat ett eget lånekort.
  Den senaste favoriten är just böckerna om Gregor, som han även läst delar ur som ”vanlig” bok (dvs utan sitt läs-hjälpmedel), vilket är ett enormt framsteg då han bara för ett halvår sedan inte läste annat än ”Extra lätt att läsa”-böcker och då jag såg att en jämnårig gjort kopplingen mellan Gregor och Attentaten i Gallus tänkte jag att detta kanske är en bok han skulle kunna tänka sig att läsa som just en bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *