hoppa_omslag_cmyk

Funderar som bäst över mina mål för 2015. Vad vill jag uppnå med mitt författarskap?

Jag brukar lyssna på Self-Publishing Podcast och i början av året pratade de om sina mål. De införde ett nytt koncept för mig där de väljer ett ord som ska sammanfatta vad de vill. Det blir som en inriktning som styr vad du satsar på och hur du gör det. För min del känner jag att det blir tydligare med fler ord än ett… 😉

Min inriktning för 2015 är: Nå flera läsare!

Mina mål är:

  • Publicera tredje delen i science fiction serien om ungdomarna ombord på rymdskeppet Diligentia.
  • Delta i minst två antologier
  • Publicera minst en e-novell på annat förlag
  • Skriva minst fem nya noveller
  • Påbörja andra delen i serien om Gallus

Vad är dina mål för 2015?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *